Monday, July 20, 2009

Nilai CinTamU.... ;o)


SALAM buat semua blogger....
Erm, rasanyer dah lama aku x update blog aku...maklum la, aku kan sEniOr, so kena la jalankan tanggung jawab hakiki aku...MENGAJAR & MENDIDIK ANAK BANGSA...(hidup S.K. Batu Lanchang...hehhe,bodek guru besar ;o) )

So far, Alhamdulillah, Internship aku berjalan lancar n suma anak murid memberikan kerjasama yang baik...semoga kekal sampai aku abes 3 bulan ni...Amin.

Kali nie, aku nak cakap pasal Suara Jati IPGM KPP 2009...
rasenyer korang suma pon dah tgk persembahan aku kan?hehe...amacam?komen sket...
aku sajer2 je masuk, nak all out last sem ni...anyway, such a nice experience participating in this competition. nt to forget, credit to MAYANG coz help me during the show...hehhe.

p/s-to all blogger, enjoy waktu muda kamu...isikan dengan benda2 yg berfaedah, dont ever waste it!!
(nasihat seorang senior yang prihatin)

12 comments:

  1. haa panass!! panas!
    hot btol kt bwh stage time tuh hahaha!
    anyway lela!
    congrates!
    mmg all out!
    hak3...

    ReplyDelete
  2. nice voice lela...keep it up!

    ReplyDelete
  3. howt2..cam goreng pisang panas..huhu
    nie performance!
    nice model..mmg syu popular la mlm tuh..
    hahaha..

    ReplyDelete
  4. to sicipot:

    ape pulak yang panas? ko x mandi erk mase nak g tgk persembahan mlm tu?kehkeh...(ahaks). ala, biaser2 jer tu...hehhe. anyway thanks ;o)

    to boll:

    thanks a lot...u also did well that night. i guess u're one of the winner tau...but no rezeki maybe...keep it up!! cayok2, we must make sure next time men will conqour the stage.hehheh..;o)

    ReplyDelete
  5. to labubizkiter:

    hehhe, thanks...yup memang dia glamour mlm tu..ngalahkan aku ngan helmi.hahha (syu, jgn marah tau.hehhehe)

    to T.E.I.:

    org x men la skandal2 nieh...masing2 dh berpunya la...(maybe, hehehe)

    ReplyDelete
  6. do you sing a lot? will you make a profession, then?

    ReplyDelete
  7. to Max J. potter

    hehee...i'm juz sing for fun...yeah, may be it can be my second frofession...hehee
    by da way, thanks for viewig my blog...da ;o)

    ReplyDelete
  8. hahaha...
    aku xperasan yg aku ni senior plg lame kt mktb tu...
    thanx sbb mengingatkan...

    ReplyDelete
  9. oi2,,wah3...nyanyi...
    ape lg y ko nak masuk haaa?
    dah2...ngajo r oi...woho0o...

    ReplyDelete
  10. to ieja basar : selagi boleh aku tibai jer...x kan x...hehhe

    ReplyDelete